İSTANBUL / AVCILAR - Avcılar Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Avcılar Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Adres
Cihangir Mah. Bebe Sok. No 5 Kat 2/3 Avcılar Eski Kaymakamlık Binası Avcılar / İSTANBUL / TÜRKİYE
Vizyon
Rehberlik, psikolojik danışmanlık ve özel eğitim hizmetlerini bilgi çağının gerekli kıldığı; bilimsel gelişmeler, bilgiler, değerler ve teknolojik gelişmeler ışığında nitelik ve nicelik boyutlarıyla sürekli geliştirmek, bu hizmetlerin kullanılmasını sağlamak, diğer kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberliğin sağlanarak koordineli bir şekilde ve ekip çalışması anlayışıyla bu hizmetlerin tüm bireylere ulaşmasını sağlamaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim’inin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda Psikolojik danışma, rehberlik, özel eğitim hizmetleriyle bireylerin gelişimlerini desteklemek, tanılama, araştırma, geliştirme çalışmalarıyla meslek alanına katkı sağlamak, yeni ihtiyaçlar oluşturmak, koruyucu ruh sağlığı ve psikolojik yardım alma anlayışını yerleştirmek, özel eğitim gerektiren bireylerin genel ve mesleki eğitim görme haklarını kullanabilmelerini sağlamak, hizmetlerden yararlanımı en üst düzeyde gerçekleştirmek ve hizmet alanında öncü bir kurum olmaktır.
Rehber Öğretmen :
Derslik :0<