İSTANBUL / AVCILAR - Avcılar Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Planı Hakkında

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Danışma Komisyonu tarafından 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Planı için belirlenen yerel hedefler şunlardır:

1. GÜVENLİ OKUL-ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE BARIŞÇIL OKUL ORTAMI SAĞLANMASI

2. MESLEKİ GELİŞİM SÜRECİ VE KENDİNİ TANIMA

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı´nda, "Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önelenmesi ve Azaltılması Planı" ayrıca hazırlanmayacak olup, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri yıllık planı içinde sözkonusu faaliyetlere yer verilecektir.

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Komisyonu tarafından ihtiyaçlar doğrultusunda özel hedeflerin belirlenmesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Planının hazırlanması, hazırlanan planın Rehberlik ve Araştırma Merkezi´ne gönderilmesi işlemleri 9 Ekim-13 Ekim 2017 tarih aralığında gerçekleştirilecektir. Hazırlanan planlar DYS üzerinden AVCILAR RAM´A  gönderilecektir.

Yayın: 11.10.2017 - Güncelleme: 11.10.2017 12:22 - Görüntülenme: 984